? Crne Lokve

kocerin.info

sirokibrijeg.ba

kocerin.ba

vladazzh.com

www.medjugorje.hr

sirokibrig.com

jabuka.tv

hercegbosna.org

hrvatibh.com

domovinskirat.hr

abcportal.info

pobijeni.info

franjevci-siroki-brijeg.info

hrsvijet.net

 

 

MALONOGOMETNA MOMČAD „CRNE LOKVE“

PRVI PUT NA MALONOGOMETNOM TURNIRU U ZAGREBU

„KUTIJA ŠIBICA 86.“


Igrali na turniru:

 

Boro Galić–Perulić, Željko Soldo–Britvičaković,  Zvonko Galić–Banožušić, Zvonko Soldo–Matasović,Gordan Galić-Jelić.Mladen Soldo-Britvičaković, Slavko Galić-Ivuljić, Željko Galić-Vranin,Krešo Zadro iz Donjih Mamića (Višnjica). Igrali su samo Crnolokvani, a Krešo Zadro bio je formalno u ulozi „TRENERA“.

Turnir se igrao po pravilima eliminacije, a mi smo imali dvije pobjede. Utakmicu trećeg kola smo izgubili i time smo eliminirani iz daljnjeg natjecanja.

U nastavku su još 4 fotografije sa KUTIJE ŠIBICA (1987., 1988., 1989. i 1990) u nešto izmijenjenim sastavima Nakon toga je počeo rat i nismo više nastupali na KUTIJI.

Ako se bolje pogleda vidljivo je da su na svim „KUTIJAMA“ nastupili Željko Galić-Vranin i Mladen Soldo-Britvičaković. Tu su još od Crnolokvana nastupali: Stanko Grbeša-Stojanov (trener), Ljubo Soldo-Pavkušić Miroslav Soldo-Pavkušić, Mladen Soldo-Pavkušić - Milin te naši prijatelji kao što su Ivan Spajić-Ića, Goran Bevanda-Floki sa Sretnica, Marko Kuštra-Cigo iz Runovića, Dražen Galić iz Ljubotića, Nevenko Galić-Nena iz Ljubotića, Tihomir Šutalo (svećenik), Ivan Kordić (svećenik) Duško  ….. (svećenik), Robert Primorac iz Uzarića,  Leonardo Lasić-Leo iz Uzarića, Zdenko Vukoja-Domić …..

U Zagrebu smo nastupali na još nekim turnirima, a najveći uspjeh smo postigli 1990. osvajanjem Uskrsnog turnira u studentskom domu „Stjepan Radić“.

Autor i foto, Mladen-Mađo Soldo (Britičaković)

ponedjeljak, 28.01.2013.

 

"KUTIJA ŠIBICA 86. "

slika 0

 

"KUTIJA ŠIBICA 87. "

slika 0

 

"KUTIJA ŠIBICA 88. "

slika 0

 

"KUTIJA ŠIBICA 89. "

slika 0

 

"KUTIJA ŠIBICA 90. "

slika 0